website_menu_imr

Wie

Els Holsappel is freelance journalist en tekstschrijver en parttime communicatiemedewerker/eindredacteur. Historicus van huis uit (Universiteit Utrecht) met de opleidingen Journalistiek voor Academici (Centrum voor Communicatie & Journalistiek / Hogeschool Utrecht) en NIMA Communicatie A op het curriculum vitae.

Als vrijwillige coördinator pr en voorlichting verzorgt Holsappel al jaren de regionale persvoorlichting voor Unicef en coördineert zij de gastlessen op basisscholen in de regio. Holsappel is daarnaast al meer dan tien jaar actief op het gebied van de lokale monumentenzorg.

Wijde blik
Holsappel heeft een brede interesse en een grote maatschappelijke betrokkenheid. Ze is gefascineerd door mensen, hun drijfveren en de keuzes die ze in hun leven maken. De wereld is haar speelveld en onrecht zet haar op scherp.

Karakter
Enthousiast, energiek en open zijn kenmerkende eigenschappen van Holsappel. Nieuwsgierig als ze is wil ze weten hoe het zit. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak. De feiten in een verhaal kloppen en de meningen zijn goed onderbouwd.

Holsappel schrijft zoals ze is: vlot, precies, helder, beeldend en zonder al teveel opsmuk.